Barnpassning

i Barnpassning i Älvsjö, Fruängen, Hägersten, Enskede,  Sundbyberg, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm


Underlätta din vardag…
Barnpassningsuppdragen planeras alltid utifrån familjens önskemål och behov. Därefter föreslår vi en lämplig kandidat som familjen får träffa på en gratis lekträff innan uppdraget påbörjas.

Barnpassning Nära Dig:s omtänksamma barnvakter har erfarenhet av barnpassning och tar med stort engagemang hand om era barn efter era önskemål. Barnvakterna kan exempelvis hämta barnen från förskolan eller skolan och ser sedan till att skapa en givande, rolig och trygg stund tillsammans med dina barn. Barnvakterna kan även ordna mellanmål, laga lättare middagar, erbjuda kreativa lekar och läxläsning. Alla dessa aktiviteter stäms av med föräldrarna vid första träffen med barnvakten.

Kontakta oss gärna om du har några frågor så berättar vi mer om hur vi kan underlätta er vardag!

Att vara kund hos oss innebär en rad fördelar;

Alltid samma barnvakt 
Din familj har alltid samma barnvakt vid återkommande barnpassningsuppdrag.

Utbildad personal
Våra medarbetare har gått en barn HLR utbildning.

Vi anställer bara de bästa
Våra barnvakter har alla genomgått en genomgripande rekryteringsprocess för att säkerställa att bland annat deras pedagogiska förmåga samt personliga egenskaper är i enlighet med våra höga krav.  

Nöjdhetsgaranti
Skulle ni mot förmodan, och av vilken som helst anledning, inte vara nöjda med er barnvakt så byter vi ut henne eller honom kostnadsfritt.

Omfattande bakgrundskontroll
Alla anställda kontrolleras mot polisens brottsregister, för att vi ska vara helt säkra på att vi anställer rätt personer samtidigt som deras referenser granskas noga.
 

Barnvakternas rådgivare & stöd

Alexandra (Sandra) Eurén arbetar som rådgivare till Barnpassning Nära Dig:s barnvakter. Hon arbetar även som förskollärare i Karlstad kommun. Våren -98 blev hon klar med sin examen och har sedan dess arbetat på flera olika förskolor i Karlstad. Sedan ett par år tillbaka har Sandra varit med och öppnat upp en ny Reggio Emilia inspirerad förskola i Karlstad. Hon har två egna barn som är födda -08 och -11 och vet hur svårt det kan vara det är att få ihop vardags pusslet. Sandra har under sin tid som förskolelärare haft förmånen att ha träffat ett stort antal barn genom åren vilket har gett henne en väldigt bra erfarenhet om olika barns mognad och utveckling.  

Alexandra (Sandra) Eurén
Rådgivare 
Epost: alexandra@barnpassningnaradig.se

Utbildad personal

Alla anställda har genomgått en barn HLR utbildning samt ett specialutbildningstillfälle i barnpassning för att kunna ta hand om era barn på bästa möjliga sätt. Klicka på bilden för att komma till bra tips gällande HLR. 

Företagets barnvakter är certifierade i barn HLR och behärskar bla; 
1 Kontrollera medvetande
2 Kontrollera andning
3 Larma 112
4 Göra HLR med bra kvalitet
5 Utföra ryggslag och buktryck vid luftvägsstopp 
6 Lägga ett barn i stabilt sidoläge
7 Använda hjärtstartaren


Alla barnvakter kontrolleras mot polisens brottsregister, för att vi ska vara helt säkra på att vi anställer rätt personer. Dessutom är barnvakten försäkrad utifall något exempelvis skulle gå sönder under tiden hos er.

Vi tror på hög service och kvalitet bland våra tjänster och om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med tjänsten vid första tillfället får du pengarna tillbaks.