Om oss

Barnpassning Nära Dig erbjuder barnpassning i bla Älvsjö, Enskede, Sundbyberg  & centrala Stockholm

Kundansvarig & VD

Vi på Barnpassning Nära Dig har som vision att underlätta vardagen för barnfamiljer i Stockholm. Vi är ett litet team med lokal förankring i Älvsjö, Enskede och centrala Stockholm. Målet med verksamheten är att erbjuda förstklassiga barnpassningstjänster med personal från närområdet.
Jag som driver Barnpassning Nära Dig heter Johan Sandberg och har under hela mitt verksamma liv arbetat inom Finansbranschen. Efter några månaders pappaledighet blev jag inspirerad att göra något helt annat och startade Barnpassning Nära Dig.
Jag har två barn 10 och 7 år gamla och vet hur svårt det kan vara att få ihop vardagspusslet. Dagens arbetsmarknad gör att det är svårt att hinna med att jobba full tid och sedan hämta på förskola/skola runt 16 tiden. Mitt mål med denna verksamhet är att föräldrar skall slippa ha dåligt samvete för att de inte hämtar sina barn tidigt på förskolan/skolan. Istället hämtar barnvakten barnen från förskolan/skolan, föräldrarna kan jobba klart och sen komma hem och möta glada barn som ätit och gjort läxan.  


Ser fram emot att träffa er och se hur vi kan förenkla er vardag.  
Hör av dig för en kopp kaffe vettja!

Johan Sandberg
Kundansvarig & VD
Epost: johan.sandberg@barnpassningnaradig.se
Tel: 08-645 07 90

Några av våra duktiga barnvakter

Barnpassning Nära Dig

Barnvakternas rådgivare & stöd

Alexandra (Sandra) Eurén arbetar som rådgivare till Barnpassning Nära Dig:s barnvakter. 
Hon arbetar också som förskollärare i Karlstad kommun. Sandra har två egna barn som är födda -08 och -11 och vet hur svårt det kan vara att få ihop vardagspusslet. Sandra har under sin tid som förskolelärare haft förmånen att ha träffat ett stort antal barn genom åren vilket har gett henne en väldigt bra erfarenhet om olika barns mognad och utveckling.  
 
Alexandra (Sandra) Eurén
Rådgivare
Epost: alexandra@barnpassningnaradig.se

Rekrytering, barnvakt & mentor för nyanställda

Jag har sedan start trivts väldigt bra med mitt jobb! En bra sak är att jag, tillsammans med min barnvaktsfamilj helt kan bestämma hur mycket och vilka dagar jag ska jobba, vilket är toppen! Jag skulle varmt rekommendera Barnpassning Nära Dig för dig som pluggar på gymnasiet och vill ha ett roligt och bra extrajobb.
Om du har några frågor som du vill ställa innan du skickar in din ansökan kan du höra av dig direkt till mig.

Amanda Lindstein
Rekrytering, mentor & barnvakt
Epost: rekrytering@barnpassningnaradig.se
 

Rådgivare, mentor

Jag skulle varmt rekommendera Barnpassning Nära dig för dig som fortfarande pluggar på gymnasiet och vill ha ett stimulerande och roligt extrajobb. 


Isabelle Hallberg
Rådgivare & mentor
Epost: rekrytering@barnpassningnaradig.se