Jobba hos oss

Söker just nu Barnvakter i Älvsjö, Fruängen, Enskede, Sundbyberg med omnejd samt centrala Stockholm.

Varför ska man jobba hos oss..klicka på loggan nedan!!

Söker du ett roligt extrajobb som barnvakt i Stockholm då har du kommit rätt. Jobba hos oss vi erbjuder gratis HLR-kurs, bra lön samt en merit på ditt CV. Ett perfekt extrajobb att kombinera med studier.

"Att jobba för Barnpassning Nära dig är ett otroligt bra extrajobb då det går att anpassa så det passar alla parter. Att mina barnvaktsfamiljer och jag kommer bra överens känns också extra skönt. Att man också får en utbildning av HLR gör att man känner sig trygg. "
 
/Mathilda,  Älvsjö
 

Hur fungerar rekryteringsprocessen... klicka på loggan nedan!!

Skicka in din ansökan genom att fylla i kontaktformuläret nedan eller klicka på knappen och spela in en ljudfil, så kontaktar vi er inom kort.

Fyll i frågorna nedan

 • Ni måste godkänna detta annars kan ni inte söka jobbet som barnvakt.
 • OBS!! kolla så inte vårt svar till er hamnar i er mails skräpkorg.
 • Vilka dagar kan du börja jobba vid dagis/skola ca kl 16? De flesta uppdrag finns i Älvsjö eller i centrala stockholm.
 • Kan du berätta lite mer om dina barnpassningsuppdrag tex hur gamla har barnen varit, har du hämtat på dagis, hur länge brukar ett pass vara samt hur lång tid har du arbetat som barnvakt?
 • Fyll i de rutorna som ni har erfarenhet av. Det går bra att fylla i fler rutor.
 • Du kan fylla i flera alternativ
 • Beskriv dina sommarjobb/prao erfarenheter

 • eller personligt brev
  (max 50 MB)

Är du 15 år klicka på länken nedan

Tack för du gillar oss på Facebook!

Varför jobba hos Barnpassning Nära Dig?

 
 • Företagets kunder finns i ditt närområde (tex Älvsjö, Enskede, Telefonplan samt centrala Stockholm) och du kommer jobba med samma familj.
 • Flexibelt arbetsschema som du själv väljer
 • Attraktiv lön.
 • Bra merit på CV
 • Får jobba i ett litet företag med lokal förankring.

Observera att du måste ha fyllt 16 år för att kunna ansöka om jobb hos oss.

Roligt och bra extrajobb tycker Amanda
 - barnvakt sedan 2016

Jag har sedan start trivts väldigt bra med mitt jobb! En bra sak är att jag, tillsammans med min barnvaktsfamilj helt kan bestämma hur mycket och vilka dagar jag ska jobba, vilket är toppen! Jag skulle varmt rekommendera Barnpassning Nära Dig för dig som pluggar på gymnasiet och vill ha ett roligt och bra extrajobb.
Om du har några frågor som du vill ställa innan du skickar in din ansökan kan du höra av dig direkt till mig.
 
Amanda Lindstein
Rekrytering och barnvakt
amanda@barnpassningnaradig.se
rekrytering@barnpassningnaradig.se

Jobba hos Barnpassning nära dig

Vi letar löpande efter duktiga barnvakter som bor i Sockholm. Du har det lilla extra och är på jakt efter ett intressant och roligt extraarbete. En förutsättning är att man har ett stort intresse för att arbeta med barn.
Arbetet är oftast förlagt på eftermiddagar och tidiga kvällar men även helger om man så önskar. Du får möjlighet till ett utvecklande och meningsfullt extraarbete samtidigt som det sticker ut på ditt CV. 
Som barnvakt hos oss får du ett eller flera uppdrag i veckan hos någon av våra familjer. Du har hand om barn mellan 1-12 år. Oftast börjar barnpassningen med hämtning på förskola/ skola ca kl 16 till 16.30. Som person ska du vara ansvarsfull och känna ett stort engagemang för att jobba med barn. Även om personligheten är en ytterst viktig faktor, är det viktigt att du har erfarenhet av att passa barn. (Minst två referenser krävs.)
Lämna in en ansökan genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Observera att du måste vara 16 år eller äldre för att kunna arbeta hos oss.
Vi ser fram emot din ansökan och tveka inte att kontakta oss på rekrytering@barnpassningnaradig.se om du skulle ha några frågor eller funderingar.