Referenser barnpassning

Barnpassning Nära Dig:s nöjda kunders barnpassnings referenser. 

Anna Lidbom, Södermalm

"Supertrevliga, barnkära och engagerade barnvakter som är flexibla och vänliga att ha med att göra! En proffsigt skött verksamhet som jag gärna rekommenderar andra att använda! Alla i vår familj ser fram emot barnvaktskvällen!"
/Anna Lidbom, Södermalm "

Maria Nyberg, Älvsjö

Vi har under två år haft hjälp av två olika, riktigt fina och bra barnvakter från Barnpassning nära dig. De har hjälpt oss att hämta barn en gång i veckan. För oss blev det räddningen för att få ihop veckorna och vardagen utan släkt i stan. För våra barn blev det veckans roligaste dag!
//Maria Nyberg, Älvsjö

Maria Westerlund , Älvsjö

”Det många föräldrar tänker på när man anlitar hjälp för sina barn är säkerheten. Att vår barnflicka är utbildad inom barnsäkerhet/HLR, att det görs en genomgång av faror i hemmet och att våra barn fått reflexvästar att bära när de går från förskolan känns väldigt tryggt. Sen att vår barnflicka är fantastiskt engagerad i och omtyckt av våra barn (3 och 4 år) gör att vi kan koppla av när vi som par har vår datenight. Det är en winwin för alla parter och vi kan varmt rekommendera Barnpassning nära dig om du går i dessa tankar”.
/Maria Westerlund , Älvsjö

Evelina Angerer, Älvsjö

”Bra och tillförlitlig barnvaktstjänst, trevlig och duktig barnvakt.”
/ Evelina Angerer, Älvsjö

Johanna Görander, Södermalm

Fantastisk barnkär tjej som kärleksfullt tagit hand om min flicka på 16månader! Ett underbart företag som tar väl hand om sina anställda! Jag rekommenderar varmt Barnpassning nära dig!"
/Johanna Görander, Södermalm

Familjen Karlsson, Kungsholmen

Barnpassning Nära Dig har hjälpt oss med barnpassning under nästan fyra år. Vi har haft tre olika barnvakter under de åren. Barnvakten har hämtat vår son ett par gånger i veckan. De tre barnvakterna som vi haft hjälp av har allihop fungerat mycket bra. Nu hjälper barnvakten även vår son med läxorna. Vi är väldigt nöjda med Barnpassning Nära Dig!
/Familjen Karlsson, Kungsholmen

Barnpassning Nära Dig
Barnpassning Nära Dig