Bli kund

När ni kontaktar oss på Barnpassning Nära Dig för att bli kund så går vi tillsammans igenom era önskemål för att skapa ett personligt upplägg. Baserat på detta matchar vi en av våra barnvakter med er och bestämmer en tidpunkt för ert första möte … vi kallar det för lekmöte. Detta möte är såklart kostnadsfritt och ett tillfälle för barnen och barnvakten att bekanta sig med varandra.  Är ni nöjd med barnvakten så blir nästa tillfälle ett introduktionsmöte där ni är med och går igenom rutinerna för mat, läggning mm. Vid detta tillfälle erhålls ett reducerat pris. Känns allting bra från båda sidor så påbörjar barnvakten sin tid hos er därefter. 

Hur går jag till väga?

Kontakta oss
Fyll gärna i kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi er inom kort för att gå igenom vilka önskemål ni har.

Nöjda kunder

" Fantastisk barnkär tjej som kärleksfullt tagit hand om min flicka på 16månader! Ett underbart företag som tar väl hand om sina anställda! Jag rekommenderar varmt Barnpassning nära dig!"
/Johanna Görander, Södermalm

"Supertrevliga, barnkära och engagerade barnvakter som är flexibla och vänliga att ha med att göra! En proffsigt skött verksamhet som jag gärna rekommenderar andra att använda! Alla i vår familj ser fram emot barnvaktskvällen!"
/Anna Lidbom, Södermalm "

Vi har under två år haft hjälp av två olika, riktigt fina och bra barnvakter från Barnpassning nära dig. De har hjälpt oss att hämta barn en gång i veckan. För oss blev det räddningen för att få ihop veckorna och vardagen utan släkt i stan. För våra barn blev det veckans roligaste dag!
/Maria Nyberg, Älvsjö

”Bra och tillförlitlig barnvaktstjänst, trevlig och duktig barnvakt.”
/ Evelina Angerer, Älvsjö

”Det många föräldrar tänker på när man anlitar hjälp för sina barn är säkerheten. Att vår barnflicka är utbildad inom barnsäkerhet/HLR, att det görs en genomgång av faror i hemmet och att våra barn fått reflexvästar att bära när de går från förskolan känns väldigt tryggt. Sen att vår barnflicka är fantastiskt engagerad i och omtyckt av våra barn (3 och 4 år) gör att vi kan koppla av när vi som par har vår datenight. Det är en winwin för alla parter och vi kan varmt rekommendera Barnpassning nära dig om du går i dessa tankar”.
/Maria Westerlund , Älvsjö

Ring oss

Det går så klart bra att ringa oss om du har funderingar gällande tjänsten eller vill boka ett möte på telefon.

Tel: 08-645 07 90